Ik wil een baan

Zoek je liever een baan maar weet je niet waar je moet beginnen? Ook daarmee helpen wij je door middel van trainingen, taal- en bijscholing en het ontwikkelen van de benodigde vaardigheden. Daarnaast leer je bij ons effectief communiceren om goede kennis te krijgen van vaktermen zodat je goed kunt blijven functioneren op de werkvloer.

Met de bijscholingsmogelijkheden waarin BI-SeedZ voorziet, kan jij sneller aansluiting vinden bij het bedrijfsleven. Hierdoor neemt de kans op een duurzame arbeidsrelatie toe. Aan het eind van dit traject heb je inzicht in je capaciteiten, wensen en doelen en word jij geïntroduceerd bij bedrijven binnen ons eigen netwerk.

Job Coaching

 • Kennismaking
 • Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik?
 • Wat moet ik nog doen?
 • Nulmeting
 • Plan van aanpak opstellen
 • Sollicitatietraining
 • CV-optimalisatie
 • Efficiënt netwerken
 • Skills-training
 • Netwerk van bedrijfsprofielen
 • Coaching on the job
 • Evaluatie