Word een vriend van BI-SeedZ en steun onze projecten.

Een vriend en supporter van BI-SeedZ te worden is eenvoudig en direct. Er zijn vele manieren waarop een organisatie BI-SeedZ kan ondersteunen en een teken van sterke maatschappelijke verantwoordelijkheid en betrokkenheid af te geven. Kies gewoon een van de hieronder beschreven opties om praktische hulp of financiële ondersteuning te geven aan de stichting. Dankzij uw ondersteuning kunnen de deelnemers terug keren als meesters van hun eigen leven en bijdragen aan het bouwen van een betere maatschappij.

BI-SeedZ wil onafhankelijk zijn van subsidies maar door een duurzaam en winstgevend business model sociale impact hebben. Onze strategie is gebaseerd op het balanceren tussen sociale en financiële returns. De business units worden beheerd door ondernemers op transparante en innovatieve manier, met name door de klanten en belanghebbenden bij hun bedrijf te betrekken. Ze worden ondersteund en geadviseerd door peer-coaches en entrepreneurs uit de BI-SeedZ Community en het bedrijfsleven.

Het is ook mogelijk om BI-SeedZ te steunen met een gift in natura. Dit is een gift in een andere vorm dan geld, zoals een gereedschap, apparatuur, een kunstvoorwerp of zelfs het geven van een training. Ook kunt u uw bedrijfslogo toevoegen aan een sportief, cultureel of maatschappelijk evenement van BI-SeedZ met het doel om nieuwe mogelijkheden voor sociale communicatie te grijpen. Vakmensen uit uw bedrijf kunnen voor de jongeren en nieuwe Nederlanders een training, workshop of lezing geven over uw bedrijf en vakgebied. Bij BI-SeedZ opereren verschillende werkeenheden. Daarin voeren ze werk uit voor externe opdrachtgevers. Zodoende doet men enerzijds werkervaring op, anderzijds voeren ze opdrachten uit.

Ondersteun een van onze projecten of business units
Het voortdurende zoektocht naar groei mogelijkheden voor de deelnemers initieert en organiseert BI SeedZ tal van activiteiten en trainingen. Veel initiatieven zijn gericht op empowerment, het leren van soft skills, en recreatieve activiteiten zoals sport of theater. Andere initiatieven zijn gericht op professionele groei en aanleren van een vak. Er zijn ook een aantal projecten die tot doel hebben de business units van de BI-SeedZ te moderniseren, zodat zij in staat zijn om de deelnemers vakmanschap te leren.

Uw expertise en vakkennis overdragen
Als vakman kunt u uw kennis en ervaring over te dragen aan mensen die het waarderen en nodig hebben om een waardige bestaan op te bouwen en zodoende bij te kunnen dragen aan een betere maatschappij.

 • Social impact
 • Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
 • Sponsoring van startups
 • Bijdragen aan de lokale economie

Vaste organisatiepartner worden
Stichting BI-SeedZ gelooft in een collectieve aanpak waarin werken in netwerken en allianties centraal staat. Wij willen niet de wiel opnieuw uitvinden maar zijn wel ambitieus genoeg om te innoveren. Door samen te werken met onze organisatiepartners kunnen wij een veel groter impact realiseren. De bundeling van onze individuele krachten resulteert in een collectieve groep van gelijkgestemde organisaties waarmee wij sterker staan in de markt en ook meer kunnen betekenen voor onze doelgroep.

 • Vaste samenwerkingspartner
 • Delen van kennis en ervaringen
 • Gezamenlijke activiteiten organiseren
 • Delen van faciliteiten en resources

Koop of schenk een van onze producten
Een manier om ons te steunen is het kopen van BI-SeedZ-producten. Hierdoor geef je erkenning aan de inzet van de deelnemers. Tevens help je ons bij het in stand houden van de stichting. Het geld wat hiermee opgehaald wordt, kan meteen geïnvesteerd worden in het vergroten van onze activiteiten.

Gift in natura
Het is ook mogelijk om BI-SeedZ te steunen met een gift in natura. Dit is een gift in een andere vorm dan geld, zoals een gereedschap, apparatuur, een kunstvoorwerp of zelfs het geven van een training. Daarnaast kun je ons steunen met je waardevolle tijd. Ben je iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en middels 1-op-1 coaching startende ondernemers wil begeleiden in het opschalen van hun bedrijf? Dat kan bij BI-SeedZ als business coach.

 • Vriend van BI-SeedZ
 • Uitnodiging voor activiteiten
 • Meedenken- en meedoen
 • Voldoening en concrete resultaten